Cacao Prieto, Brooklyn, NY
Rumové etikety
Odkazy: |
Cacao Prieto |
Historie
Cacao Prieto vyrábí čokoládu z denně čerstvých dominikánských bobů nejlepšího organického původu a destiluje řadu malosériových kakaových likérů a rumů. Podíváme-li se zblízka, je jasné, že Cacao Prieto je klíčovým místem setkávání myšlenek, tradic, snů a technologií. Je to místo kde lahodná čokoláda a likéry rezonují s idealistickou cílevědomostí prostě dělat svět stále lepším místem.
Cacao Prieto založil Daniel Prieto Preston, vynálezce a letecký inženýr, jehož rodina v Dominikánské republice více než 100 let pěstuje bio kakao a cukrovou třtinou.
Zde jsou plné texty z etiket
us_302: Don Rafael; Cacao Prieto Distillery; Made from Heirloom varietals Dominican Cacao and sugar cane; Cacao flavor rum; 40 % alc by vol; 750 ml
us_475: Distilled & Bottled by Cacao Prieto Distillery; Mamajuana; Spice Flavored Rum; Includes: anamu, anis estrellado, bohuco palo, albahaca, canelilla, bojuco caro, marabeli, clavo dulce, maguey leaves, timacle, brazil wood, cinnamon, ginger; 40 % alc by vol; 750 ml