Bully Boy Distillers, Boston, MA
Rumové etikety
Odkazy: |
Bully Boy Distillers |
Historie
Firma byla založena roku 2010.
Bully Boy Distillers vlastní a provozují bratři Will a Dave Willisové, které inspirovalo dětství na farmě čtyři generace vlastněné Willisovými. Během prohibice byla na farmě záviděníhodná sbírka místních lihovin uložených v suterénním tresoru. Předchůdci dnešních řemeslně vyráběných lihovin s názvy “Medford Rum” nebo “Cow Whiskey” se vyznačovali zejména ostrostí a pozoruhodnou nepitelností, ovšem měli osobnost.
Cirka 70 let po prohibici bratři znovu objevili sklepy. Sklep plný inspirujícího prachu a pavučin jim vnukl myšlenku na palírnu navazující na dědictví řemeslného pálení v Massachusetts.
V Bully Boy ručně vyrábí prémiové destiláty v malých dávkách s důrazem na kvalitu před kvantitou. Na počest farmy pojmenovali lihovar po pradědečkově oblíbeném tahounu Bully Boy.
Lihovar Bully Boy Distillers hrdě nese bostonskou tradici malosériového pálení.
Zde jsou plné texty z etiket
us_299: Bully Boy Distillers; White Rum; Handmade in Boston; 40 % alcohol; 750 ml
us_300: Bully Boy Distillers; Boston Rum; Handmade in Boston; 40 % alcohol; 750 ml
us_301: Bully Boy Distillers; Boston Rum; Handmade in Boston; 40 % alc/vol; 750 ml